Soal Bahasa Sunda

Contoh Soal Bahasa Sunda

Berikut ini merupakan contoh soal bahasa Sunda. Saya tidak mengetahui untuk tingkat berapa soal ini diperuntukkan, kemungkinan untuk tingkat SMP karena pada soal multiple choice ada empat pilihan jawaban dari A sampai D. Saya mendapatkan file ini dari teman kita yang share file ini di file hosting service.


Contoh soal Bahasa Sunda:

10. Nu dimaksud karangan bahasan téh nya éta …
a. karangan anu eusina medar hiji perkara dumasar kana data jeung pakta nu bisa dipertanggungjawabkeun.
b. Karangan anu eusina medar hiji perkara dumasar kana biodata jeung kabiasaan nu bisa dipertanggungjawabkeun.
c. Karangan nu eusina ngabahas hiji carita boh piktip atawa non piktip
d. Karangan nu eusina ngagambarkeun hiji ajadian.

11. Sari tina pedaran karangan bahasan disebut ogé …
a. kacindekan
b. saran
c. pedaran
d. bubuka

12. Manéhna … sarua ngan ukur tamat SD.
a. ogé
b. baé
c. kieu
d. heula

13. Bakating ku tunduh … manéhna saré dina korsi.
a. guher
b. am
c. clak
d. bius

14. Dina pelebah ngalapalkeunana dialog drama kudu dibarengan ku …
a. inprési
b. ékspresi
c. aspirasi
d. diréksi

23. Pengarang : Yus Rusyana
Penerbit : Depdiknas
Taun terbit : 1980
Judul buku : Gemitan Dalam Pendidikan
Tempat terbit : Bandung
Cara nulis daftara pustaka tina data di luhur nya éta …
a. Rusyana, Yus. Dépdiknas. Gemitan Dalam pendidikan. Bandung. 1980.
b. Yus, Rusyana. 1980. Gemitan Dalam Pendidikan. Dépdiknas : Bandung.
c. Rusyana, Yus. 1980. Gemitan Dalam pendidikan. Dépdiknas : Bandung.
d. Yus, Rusyana. 1980. Gemitan Dalam Pendidikan. Dépdiknas. Bandung.

Download soal Bahasa Sunda melalui link dibawah ini:

Download “Soal Bahasa Sunda” Soal-Bahasa-Sunda-soalujian.net.doc – Downloaded 1578 times – 48 kB

Alternatif download link » 4shared.com | ziddu.com


Perhatian: Pastikan anda TIDAK menggunakan software Download Manager (misalnya IDM dan FDM) untuk download file kami karena kemungkinan akan gagal download.

Tags: ARTIKEL BAHASA SUNDA bahasa sunda download soal bahasa sunda soal bahasa sunda soal bahasa sunda sd soal jawab bahasa sunda ujian bahasa sunda

Related Post "Soal Bahasa Sunda"

Kumpulan Soal Komputer SD Kelas 5
Berikut ini kami sajikan kumpulan soal komputer
Soal Lomba Cerdas Cermat SD + Kunci Jawaban
Berikut ini adalah contoh soal lomba Cerdas
Kumpulan Soal Komputer SD Kelas 4
Berikut ini adalah kumpulan soal komputer SD
Kumpulan Soal Komputer SD Kelas 3
File yang bisa didownload ini merupakan kumpulan
  1. author

    thata5 tahun ago

    Nyarios naon,kang/teh?
    Teu ngertos abdi mah.

  2. author

    Bunyamin Abun5 tahun ago

    hatur nuhun, mangga sing seueur deui ngadamel soalna

  3. author

    SANG AYU WIDYA5 tahun ago

    KUMAHA KABARNA TEH/KANG KIRIMIN ABDI BUKU SUNDA NYA

  4. author

    lulu5 tahun ago

    pada ngomong apa sih ??

  5. author

    Riswan5 tahun ago

    @ lulu : kga ngarti kan….?? hahah mantabb

    @all USA : manawi aya nu terang tempat ngadownload soal ujian basa sunda kelas VIII smp….

  6. author

    Andy SAG4 tahun ago

    Nuhunkeun silabus,rpp Basa Sunda berkarakter pieun sd,smp jeung sma

  7. author

    zidan dan geral4 tahun ago

    hatur nuhun nya

  8. author

    Anindhita Amelia3 tahun ago

    soal ny mana ya? tolong dibantu ya 😉

  9. author

    Hedin3 tahun ago

    haturnuhun soalna kang/teh.

  10. author

    pipik ropikoh2 tahun ago

    Sok sanaos mung 4 soal, haturnuhun pisan.

Leave a reply "Soal Bahasa Sunda"