Soal Bahasa Sunda

Berikut ini merupakan contoh soal bahasa Sunda. Saya tidak mengetahui untuk tingkat berapa soal ini diperuntukkan dikarenakan saya mendapatkan file ini dari teman kita yang share file ini di file hosting service.

Contoh soal Bahasa Sunda:

10. Nu dimaksud karangan bahasan téh nya éta …
a. karangan anu eusina medar hiji perkara dumasar kana data jeung pakta nu bisa dipertanggungjawabkeun.
b. Karangan anu eusina medar hiji perkara dumasar kana biodata jeung kabiasaan nu bisa dipertanggungjawabkeun.
c. Karangan nu eusina ngabahas hiji carita boh piktip atawa non piktip
d. Karangan nu eusina ngagambarkeun hiji ajadian.

11. Sari tina pedaran karangan bahasan disebut ogé …
a. kacindekan
b. saran
c. pedaran
d. bubuka

12. Manéhna … sarua ngan ukur tamat SD.
a. ogé
b. baé
c. kieu
d. heula

13. Bakating ku tunduh … manéhna saré dina korsi.
a. guher
b. am
c. clak
d. bius

14. Dina pelebah ngalapalkeunana dialog drama kudu dibarengan ku …
a. inprési
b. ékspresi
c. aspirasi
d. diréksi

Download soal Bahasa Sunda:
» Download Link I (myfilehost.us)
» Download Link II (ziddu.com)

Kata pencarian untuk artikel ini: karangan bahasa sunda, soal bahasa sunda, contoh karangan bahasa sunda, ARTIKEL BAHASA SUNDA, soal bahasa sunda sd
 
 

Tags: ARTIKEL BAHASA SUNDA bahasa sunda download soal bahasa sunda soal bahasa sunda soal bahasa sunda sd soal jawab bahasa sunda ujian bahasa sunda

Related Post "Soal Bahasa Sunda"

Contoh Soal Psikotes Lengkap dan Tips Mengerjakannya
Berikut ini merupakan contoh soal psikotes lengkap
Bank Soal Aljabar Persiapan Olimpiade Matematika
Berikut ini adalah Bank Soal Aljabar yang
Soal Cerdas Cermat Agama (CCA) Islam
Berikut ini merupakan kumpulan soal CCA (Cerdas
Soal Ujian Semester (UAS) Menjahit untuk Madrasah Aliyah (MA)
Berikut ini kami post-kan contoh soal ujian
  1. author

    thata5 years ago

    Nyarios naon,kang/teh?
    Teu ngertos abdi mah.

  2. author

    Bunyamin Abun5 years ago

    hatur nuhun, mangga sing seueur deui ngadamel soalna

  3. author

    SANG AYU WIDYA5 years ago

    KUMAHA KABARNA TEH/KANG KIRIMIN ABDI BUKU SUNDA NYA

  4. author

    lulu5 years ago

    pada ngomong apa sih ??

  5. author

    Riswan4 years ago

    @ lulu : kga ngarti kan….?? hahah mantabb

    @all USA : manawi aya nu terang tempat ngadownload soal ujian basa sunda kelas VIII smp….

  6. author

    Andy SAG4 years ago

    Nuhunkeun silabus,rpp Basa Sunda berkarakter pieun sd,smp jeung sma

  7. author

    zidan dan geral3 years ago

    hatur nuhun nya

  8. author

    Anindhita Amelia2 years ago

    soal ny mana ya? tolong dibantu ya 😉

  9. author

    Hedin2 years ago

    haturnuhun soalna kang/teh.

  10. author

    pipik ropikoh2 years ago

    Sok sanaos mung 4 soal, haturnuhun pisan.

Leave a reply "Soal Bahasa Sunda"